w

Reiseguide Lofoten og Reiseguide Nord-Norge 2018

Gjennom å synliggjøre dine produkter i Reiseguide Lofoten og Reiseguide Nord-Norge 2018 er du med på å vise at Lofoten har et helhetlig reiselivstilbud!

09.08.201610:27 Nina

Destination Lofoten og NordNorsk Reiseliv jobber tett sammen for å markedsføre Nord-Norge som et spennende reisemål ute i markedet, men for å få til dette må vi ha reiselivsbedriftene med på lag. Det er dine aktiviteter, overnattingstilbud, serveringssteder og transportmuligheter som gjør Nord-Norge attraktivt for turistene. Vi skaper kjennskap til Nord-Norge ute i markedet, og når turisten har fattet interesse og starter informasjonssøk så må destinasjonene framstå som helhetlige med et bredt reiselivstilbud. Vi markedsfører Nord-Norge for at DIN BEDRIFT skal få flere besøkende!


______________________________________________________________________

Litt om Reiseguidene

Reiseguide Lofoten  Reiseguide Nord-Norge 
Opplag på 117.000 stk fordelt på 4 språk; norsk, engelsk, tysk, fransk. Opplag: ca 270.000 - på 9 språk
Format: A4, 58 sider. Format: A4, 128 sider
Distribueres til en rekke turoperatører, reisebyrå, flyplasser og turistinformasjoner, samt gis ut på en rekke messer og workshops i Europa. Brosjyren blir distribuert også når Lofoten selv ikke aktivt deltar. Den fungerer som et godt planleggingsverktøy og et hjelpemiddel under reisen i Lofoten. Viktigste distribusjon: alle turistinformasjoner i Nord-Norge, større turistinformasjoner i Nord-Sverige og Nord-Finland, samt Norge. Til turoperatører, alle messer og workshops vi deltar på. Guiden er både et planleggingsverktøy og et hjelpemiddel før og under reisen i Nord-Norge.
Husstander i Lofoten som ikke har reservert seg mot reklame vil også få den i posten. Produktsøk på nordnorge.com - http://skjema.nordnorge.com/no/produkt 
Guiden kan lastes ned i pdf eller leses i bla-funksjon på www.lofoten.info og www.nordnorge.com Guiden kan lastes ned i pdf eller leses i bla-funksjon på  www.nordnorge.com
NordNorsk Reiselivs viktigeste verktøy for oversikt over reiselivsbedriftene i Nord-Norge


________________________________________________________________________

Hvordan blir du med i Reiseguidene?


Du som ALLEREDE er med i årets Reiseguider:

Før du/ dere begynner registreringen MÅ du inn her på  her på PAKKE LOFOTEN og velge hvilken synlighet du/ dere ønsker ( markedspakke).

1. Du får en mail fra det nettbaserte registreringsskjemaet med informasjonen du har registrert i årets guide 2017.
2. Klikk deg inn på linken i mailen og gjør oppdateringer og eventuelle korrigeringer for produktet ditt i 2018 - Klikk så "Send inn". Her kan du også slette tidligere produkter. 
3. Har du et helt nytt produkt i 2018, se i toppmenyen på denne siden for valg av ønsket ny registrering.

Husk å gå inn på ANNONSE for å bestille og sikre deg annonseplass i en eller begge guider.


For NY BEDRIFT:

Før du/ dere begynner registreringen MÅ du inn her på PAKKE LOFOTEN og velge hvilken synlighet du/ dere ønsker ( markedspakke)

1. Velg type oppføring i toppmenyen på siden (RUBRIKK, OVERNATTING, SERVERING, TRANSPORT eller ekstra ANNONSE) og registrer dine produkter.
2. Ved innsending får du kvittering pr mail.

Påmeldingsfrist: 5. september
____________________________________________________________________

NB!! ALLE medlemmer må inn på dette skjemaet for å velge hvilken synlighet du/ dere skal ha, og til hvilken pris.

DU MÅ  KRYSSE AV ØNSKET PAKKE I DETTE SKJEMAET:  Markedspakker